top of page

Färdiga Julklappar

 Inslagna julklappar, vilket innebär att vi kommer att omsorgsfullt paketera dina julklappar innan de skickas direkt till mottagaren. 

 

 För att säkerställa att dina julklappar kommer fram i tid för julfirandet, rekommenderar vi att du lägger din beställning senast den 18 december.

 

Genom att göra detta kan vi garantera leverans innan jul och därigenom bidra till att skapa en stressfri och glädjefylld jul för dig och dina nära och kära.

Julbox 899:-

3 klappar 

När det kommer till ridning är det oumbärligt att ha lämpliga tights för att säkerställa komfort och känsla under ridning. 

Förutom våra snygga tights får du som en extra bonus också vår underbara hoodie "cosy" samt vår gedigna vinterhandske BOB.

Gibbon Tights - Cosy Hoodie - BOB

julklappar
Jul

Julbox 1299:-

3 klappar

När det kommer till ridning är det oumbärligt att ha lämpliga ridbyxor för att säkerställa komfort och känsla under ridning. 

Förutom de viktiga ridbyxorna får du som en extra bonus också en andel i en galopphäst, att ge bort som julklapp. Läs mer om Trav & galopphästen här

Paxton ridbyxa - Presentkort Trav & Galopphäst - BOB Vinterhandskar

julklappar
julklappar

Julbox 599:-

2 klappar

När det kommer till ridning är det nödvändigt att ha snygg funktionströja för att säkerställa komfort och känsla under ridning. 

Förutom den läckra tröjan Maine får du som en extra bonus också ett presentkort för en andel i en trav eller galopphäst, att ge bort som julklapp.

Läs mer om galopphästen här

Maine - Trav & Galopphäst

julklappar
bottom of page